top of page

Vormgeving voor een duurzame wereld

KATINKA CARES

Hi! Ik ben een freelance vormgever & VA.

Met een passie voor duurzaamheid, klimaat en dierenwelzijn,

ondersteun ik bedrijven en organisaties graag met het

creëren van inspirerende content en vormgeving.

 

Ik help je bijvoorbeeld graag met het vullen van jouw website, het schrijven van

vlotte teksten, het creëren van beeldmateriaal of het bewerken van

foto en film. Samen gaan we aan de slag!

 

MEER DAN CONTENT ALLEEN.

Content laat zich omschrijven als een (online) uiting. Van teksten tot afbeeldingen en video's. Maar wat ik voor je merk of bedrijf kan doen is veel meer dan alleen dat! Content is alleen een middel, het middel waarmee ik je help met het neerzetten van de juiste sfeer en tone of voice voor jouw publiek.

Door mijn kennis over duurzaamheid en ervaring in vormgeving & content creatie weet ik als geen ander hoe je op een toegankelijke manier een boodschap kan overbrengen. Laten we samen jouw kijken wat ik kan betekenen om jouw bedrijf te laten groeien!

Schrijfgerei op bureau
Vormgeving

Nieuwsbrief

Inspireer de lezer met een heldere nieuwsbrief. Samen kijken we naar de juiste vormgeving en relevante inhoud voor jouw publiek.

Instastory eten
Sfeer & Branding

Social Media

Tekst nodig, Instagram highlights, hashtags of misschien wel een reel? Samen gaan we aan de slag en vergroten we  jouw online zichtbaarheid.

Sieraden Site Web Design
Beeld & Tekst

Webshop

Breng orde in je webshop met vlotte teksten, mooie productfoto's en pakkende banners. Van klanten contact tot listings, ik regel het voor je

GALERIJ

20210711-2_edited.jpg

OVER MIJ

Katinka Feijs, Eindhoven

Mijn naam is Katinka, ik ben freelance allround vormgever en VA (virtual assistent). En zoals je misschien al door had heb ik een grote passie voor alles wat met duurzaamheid te maken heeft!

Door middel van tekst en beeld help ik bedrijven en organisaties op een positieve en toegankelijke manier te inspireren. Van plantaardig eten en veganisme tot zero waste, activisme, en andere acties voor een leefbare toekomst voor mens en dier.

Daarnaast ben ik ook actief als vrijwilliger (social media) voor een klimaatorganisatie en zet ik mij via mijn eigen illustraties en blog in voor een betere wereld.

Samenwerken? Laten we snel eens bellen of

koffie drinken!

Deze bedrijven gingen je voor:

js logo.png
LOGO botanic bites.png
2873-47c4e5b2a5875d.jpg
logo-by-wire-designresearch-zwart.png
Contact
bottom of page