top of page

Shop

Shop nu mijn designs via RedBubble! Redbubble is een 'Print on Demand' website, waar onafhankelijke ontwerpers hun designs kunnen uploaden. Redbubble verzorgt daarna het drukwerk en de levering. Het voordeel van print on demand is dat er geen minimale oplage is, en dus ook geen verspilling.

 

flessen & mokken totebags t-shirts

 

Tassen
Reistas Etui

 

Tech accessoires

 

Stickers

 

Kleding


Hoodies 

Accesoires


Sjawls


SokkenButtons

 

Foto's: Redbubble.com. Deze blogpost is niet gesponsord.

Comments


20210711-2_edited.jpg

Over mij

Mijn naam is Katinka, en ik deel in deze blog mijn tips en ervaringen als veganist. Ik hoop hiermee inspiratie en handvaten te geven voor wie ook (plant)aardiger wil gaan leven.

Categorieën

Volg je me al

op Instagram?

  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page