top of page

Vegan winkels in Nederland

Er zijn een aantal mooie, bijzondere en vooral fijne vegan winkels in Nederland te vinden, en hopelijk komt er alleen maar meer bij. Deze winkels verkopen zo ongeveer alle plantaardige producten waar je als veganist van kan dromen, van vleesvervangers tot plantaardige kazen en chocolade.


Daarnaast zijn er ook hele toffe Nederlandse vegan webshops die een bezoekje waard zijn, en die niet alleen etenswaar verkopen, maar ook vegan friendly kleding, tassen en woonaccessoires! Scrol een stukje naar beneden om mijn aanraders te bekijken. Ik zal deze lijst ter zijner tijd aanvullen!Fysieke winkels

Eten & drinken
Vega Life - Amsterdam (Noord Holland)


Een vegan lifestyle winkel met een breed assortiment in het centrum van Amsterdam. Je vindt hier o.a. schoenen, kleding, accessoires, verzorgingsproducten, boeken, dierenvoeding en meer!

foto: Vega-Life

Adres:

Nieuwe Hoogstraat 3a

1011 HC Amsterdam

Vegabond - Amsterdam (Noord Holland)


Vegan winkel & deli in Amsterdam West. Ze verkopen diverse plantaardige producten zoals vleesvervangers maar ook verzorgingsproducten. Én je kunt hier meteen terecht voor een heerlijk (100% plantaardig) ontbijt, lunch of koffietje.

foto: Vegabond

Adres:

De Clercqstraat 48

1052 NH Amsterdam

Veggie4U - Den Haag (Zuid Holland)

Een vegan supermarkt met (zoveel mogelijk) biologische, fairtrade en lokale producten. Denk bijvoorbeeld aan vlees- en visvervangers, plantaardige kaas en zuivel, koek, snoep en chocolade, maar ook kant-en-klaarmaaltijden, verzorgingsproducten en zelfs spiritueel georiënteerde producten. Ze hebben ook een kaart met warme broodjes, roti wraps en warme maaltijden voor de hongerige bezoeker!

foto: Veggie4u

Weimarstraat 76

2562 HA Den Haag
Bio Vegan winkel - Budel (Noord Brabant)


Het Brabantse dorp Budel is niet de eerste plek waar je aan denkt bij een veganistische supermarkt. Toch is hier de allereerste 100% vegan winkel van Zuid-Nederland gevestigd! Veel van hun assortiment is, zoals de naam al doet vermoeden, biologisch, en er is tevens een ruim aanbod glutenvrije producten. Daarnaast kan je hier ook terecht voor vegan cosmetica, schoonmaakmiddelen en dierenvoeding.

foto: Vegan Bio Winkel

Grootschoterweg 17

6023 AN Budel-Schoot
 


Webshops

Eten & drinkenVega Life

Naast hun fysieke winkel heeft vega-life ook een fijne webshop met vegan friendly kleding, schoenen, accessoires, (kook)boeken, verzorgingsproducten, vitamines en plantaardige dierenvoeding.


Veggiedeli

Een online supermarkt tjokvol plantaardige voedingsmiddelen als vleesvervangers, plantaardige kaas & zuivel, eivervangers, bakproducten en nog veel meer. En ze hebben ook nog een aantal (kook)boeken in hun webshop.


Ontdek meer:


 

Webshops

Gebak & snoep
 


Webshops

Lifestyle 

Heb jij een van deze winkels al weleens bezocht? Ik ben super benieuwd wat je ervan vond!

En ga sowieso zeker eens langs, deze (web)winkels kunnen jouw support goed gebruiken. Laten we de kleine, vegan ondernemer steunen. Want vergeet niet, je stemt met je geld! www.instagram.com/katinkacares


コメント


20210711-2_edited.jpg

Over mij

Mijn naam is Katinka, en ik deel in deze blog mijn tips en ervaringen als veganist. Ik hoop hiermee inspiratie en handvaten te geven voor wie ook (plant)aardiger wil gaan leven.

Categorieën

Volg je me al

op Instagram?

  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page